Najčešća pitanja

Da li je moguće menjati gotove konfiguracije?

Sve informacije vezane za izmenu gotovih konfiguracija možete dobiti pozivom na 060/3860-909 ili putem email adrese office@pcboomboom.rs

Da li mogu dobiti informaciju o dužini trajanja garancije?

Grancija za svaki proizvod je minimum 24 meseca. Grancija je istaknuta i uz sam proizvod. Za neke proizvode je moguće da garancija bude i veća ukoliko je proizvođač dao veću garanciju.

Kome treba da se obratim ako računar neće da se upali?

Za svaki kvar ili nepravilan rad kupljenog uređaja možete se obratiti na telefon: 060/3860 909 ili putem email office@pcboomboom.rs

Gde mogu dobiti informaciju o sadržaju pakovanja uređaja?

Ukoliko u specifikaciji uređaja nije naznačeno, više informacija o sadržaju pakovanja možete dobiti pozivom na 060/3860 909 ili putem email office@pcboomboom.rs.

Dužina trajanja baterije na laptop računaru?

Ako nije precizirano u specifikaciji uređaja, dužina trajanja baterije zavisi od više faktora kao što je gledanje filmova, igranje video igara, prebacivanje podataka, slušanja muzike itd.

Gde mogu dobiti informaciju o dimenziji uređaja?

Kompletna specifikacija uređaja se nalazi na našem sajtu ili na sajtu proizvođača. U slučaju da neka informacija nije dostupna, upit možete poslati na office@pcboomboom.rs

Hoće li garancija i dalje važiti ukoliko ubacim stari hard disk u računar koji sam kupio kod vas?

PcBoomBoom računari se mogu otvoriti kako bi se ubacila željena komponenta, a garancija će i dalje važiti.

Kada se kupi gotova konfiguracija, da li se dobijaju kutije od svake komponente ili samo kutija u kojoj se nalazi računar?

Uz gotovu konfiguraciju se dobijaju drajveri i jedna kutija u kojoj se nalazi računar.

Kolika je cena dostave proizvoda?

Za svaku kupovinu preko 5.000,00 RSD poštarina se ne plaća, ukoliko je iznos kupovine niži od navedenog, ista se naplaćuje 190RSD + PDV.

U koliko poručim gabaritan proizvod, da li se on ispuručuje samo do zgrade ili do stana bez obzira na kom spratu se nalazi?

Isporuka se vrši do ulaza u zgradu ili kuću.

Da li je moguća isporuka u druge zemlje osim Srbije?

Isporuka je moguća samo na teritoriji Srbije.

Online poručivanje robe za maloletne osobe.

Na našem sajtu ne postoji starosna granica za poručivanje robe, ali ako ste maloletna osoba obavezno je prisustvo punoletne osobe prilikom preuzimanja robe na kućnoj adresi.