Način plaćanja

Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

Poštovani korisnici,

PcBoomBoom je novi maloprodajni objekat računarske i potrošačke elektronike u Srbiji i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Gotovinski (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Troškove isporuke plaća kupac, prema važećem cenovniku kurirske službe u zavisnosti od težine paketa.

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Mogućnosti plaćanja u maloprodajnim objektima

Gotovinski

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom u našem maloprodajnom objektu PcBoomBoom u Ivanjici.

Čekovima građana

PcBoomBoom Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na do 12 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca. Na robu koja se plaća čekovima ne važi online popust, odnosno moguća je kupovina samo po MP ceni. Artikle iz kategorije „outlet“ moguće je kupiti čekovima na maksimalno 3 rate.

Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.